Vidar Josdal

Fra RR-wiki
Gå til: navigasjon, søk

Vidar Josdal kommer fra Kristiansand og var Radioresepsjonens faste reporter da han jobbet i P3TV fra 2007 - 2011. Steinar, Tore, Bjarte og Vidar laget flere nett-filmer sammen i disse årene. Da Radioresepsjonen laget Radioresepsjopnen på TV (2010-2011) ble Vidar med over til Underholdningsavdelingen og laget alle innslagene her Radioresepsjonen på TV.[1] Han har òg vært vikar for Bjarte i en sending. [2]


Etter dette ble Vidar ansatt i Underholdningsavdelingen og jobber der som regissør, tekstforfatter, klipper og fotograf. Han har bla. laget TV-serien "Bare Egil"(2012) og "Nesten Voksen" (2013) med Trond-Viggo Torgersen. Han har også laget en del innslag til humorprogrammet "Underholdningsavdelingen" bla. Skilpaddene, Sherlockparodier og Gollum. Vidar startet sin TV-karriere med å lage en dokumentar om Team Eckbo hvor han fulgte Harald Eia, Bård Tufte Johannesen, Atle Antonsen og Espen Eckbo gjennom et halvt år.


I 2017 laget Vidar, Presten, sammen med Bjarte Tjøstheim. Serien ble en suksess for NRK og fikk 1 million seere i snitt.


Vidar er utdannet agronom og har jobbet som snekker i flere år. I 2003 begynte han på NISS(filmskole) og i 2007 ble han ansatt i NRK.


Tore Sagen påstod i en sending (27.11.13) at Vidar sine favorittfilmer er About Schmidt og Monica Z. Tore har også kjøpt samme sykkel som Vidar, en cyclocross. I Radioresepsjonen har Vidar kallenavnet Rederen, i rekken av de populære maritime kallenavnene Radioresepsjonen. Vidar var aktiv i den kristne ungdomsgruppen VUG i sine yngre dager. Dette var en gruppe i Voiebyen der kristne kan dele sine kristne tanker med andre. Vidar er nesten helt avkristnet i dag.


Innhold

[rediger] Funfacts

  • Vidar vant en hoppekonkurranse brisen da han var på P3/Ung-avdelingens sommerfest i 2009.[3]

[rediger] Også kjent som

  • Old skinny[4]

[rediger] Sendinger

[rediger] Lenker


[rediger] Referanser

  1. P3: RR tester sittegrupper
  2. Sendingen den 1. november 2011.
  3. Sendingen den 15. juni 2009.
  4. Sendingen den 27. august 2012.
Personlige verktøy
Navnerom

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy