Tore Davidson Hurt

Fra RR-wiki
Gå til: navigasjon, søk
Tore Davidson Hurt
Personalia
OpprinnelsestedNew York, USA
FamilieSønn av Eskil Davidson (mor) og Eskil Hurt (far)
ArbeidOppfinner, låtskriver og sorenskriver[1]
 
Om innslaget
Portrettert avTore
Har kontakt medSteinar og Bjarte
Ofte hørtNei.
Se ut av vinduet.

Tore Davidson Hurt, sønn av Eskil Davidson og Eskil Hurt,[2] er en psykiatrisk pasient fra Dikemark sykehus.[1]. Han påstår det er han som er opphavet til Harley Davidson-motorsykkelen og at han skrev Love Hurts samt at han har emigrert fra New York til Norge. Jobber som sorenskriver i Bjugn, men har ikke studert juss, bare kjente noen som kjente noen.[1]Han stemmer Sosialistisk Venstreparti og hevder han er vekselvarm og usynlig, og han ønsker at Steinar skal tørke snørr under nesa hans og fjerne svulsten som presser på inni hodet hans.[3] Tore driver et lite visittkorttrykkeri.[4]

Har tendensen til å dukke opp bak de han ringer, og påstår det er de som er gale.[5][2]

Innslaget er ingen sketsj for noens del,[1] men er for Tore et skråblikk på samfunnet sett gjennom et kunstnerisk perspektiv.[6]

[rediger] Om innslaget

Tore Davidson Hurt spilles av Tore.

[rediger] Sendinger

Dato Ringer Tema
20. oktober 2011 Steinar Har en interessant historie å fortelle da han ringer utenfra NRK-bygningen med machete og walkman i hånda.
21. desember 2011,
2. januar 2012 (reprise)
Steinar Løper kledd som en indianer NNØ med pleiere og stefaren etter ham.
14. mars 2012 Steinar Noen har tatt neseprotesen hans, Lars Erik Svendsen. Står og selger løkringer og dukker plutselig opp på kontoret til Steinar.
26. mars 2012 Bjarte Han har mistet gifteringen sin som er to meter lang, laget av plastikk og heter Cum Erik Larsen. Er kledd i numedalsbunad og kommer ut av kjølerommet til en isbil. Forteller sitt dikt om våren.
23. mai 2012 Bjarte Har mistet glassøyet sitt og har snublet i en gjørmepytt som nå har størknet inne i øyesokkelen. Han er kledd ut som et mulldyr og drikker av et plaskebaseng. Setter bisselet i halsen. Anmeldelse av DumDum Boys' plate Ti Liv.
26. juni 2012 Steinar Står naken med et sverd utenfor. Forteller at en Harley Davidson lager en motorlyd som reklamen til Reiseradioen. Forteller synopsiset til hans drømme-Donald-fortelling. Steinar sier «hurt» som reklamen til Reiseradioen.
16. august 2012 Steinar Tore har ikke hatt en feit sommer. Står naken med høyhælte sko, walkman og cowboyhatt. Hurt skal fly til Sardinia for forretninger. Forteller en anmeldelse av en fiktiv nyttårskonsert. Steinar og Tore synger duett med Chris De Burghs The Lady In Red Lyrics.
30. oktober 2012 Bjarte Bjarte skildrer hva han ser.

[rediger] Referanser

  1. a b c d Sendingen den 20. oktober 2011.
  2. a b Sendingen den 23. mai 2012.
  3. Sendingen den 21. desember 2011.
  4. Sendingen den 16. august 2012.
  5. Sendingen den 14. mars 2012.
  6. Sendingen den 30. oktober 2012.
Personlige verktøy
Navnerom

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy