Sjokkrulett

Fra RR-wiki
Gå til: navigasjon, søk

Sjokkruletten, enkelte ganger omtalt som sjokk og skyt, er en post de har hatt helt fra vårsesongen 2006 og har vært det avsluttende stikket i sendingene. Allerede i andre uke innførte de tradisjonen med at den som får støtet blir skutt, sjokkruletten blir et slags forspill til skytingen.[1] I noen sesonger var de ikke konsekvente og gikk frem og tilbake på hvem som skulle bli skutt i forhold til hvem som fikk sjokket. Steinar har innrømmet at han har spilt noen ganger når han har blitt skutt, fremfor å få genuint vondt.[2]

Innhold

[rediger] Sjokkmaskinene

Radioresepsjonen har hatt tre sjokkmaskiner. Den første sjokkmaskinen fungerer på den måten at det er tilfeldig hvem som får sjokk ved at resepsjonistene stikker fingrene sine inn i én av fire små garasjer, carporter, kahytter, bungalower.[3] Sjokkmaskin nummer to gikk på reaksjonsevne, denne ble etter én sesong byttet ut med den første fordi Steinar hadde så dårlig reaksjonsevne og tapte veldig ofte. Denne ble igjen donert bort i TV-aksjonen i 2010, og de har kjøpt en ny sjokkmaskin som igjen går på tilfeldighet.

I sjokkmaskinen er det fire hull og fordelingen har vanligvis vært at Bjarte har hull nummer 1, Tore nummer 2, og Steinar nummer 3, men det har hendt seg de har byttet.[4]

[rediger] Våpnene

De begynte med en softgun-pumpehagle,[5] deretter en Automat Kalasjnikov 1947 (AK-47) softgun-replika, deretter en Heckler & Koch MP5 softgun-replika. De har siden ervervelsen av MP5-en brukt denne som sitt primærvåpen, med AK-47 som reserve. Våren 2012 fikk deen Beretta M190 gasspistol av lytter Erik[6] som de skal bruke som sidevåpen[7] og som skal fungere som reservevåpen.

Visstnok har de vurdert å bruke en stungun Tore kjøpte da han var i Thailand i stedet for softgun-gevær.[8]

[rediger] Radioresepsjonen på TV

I Radioresepsjonen på TV var det som oftest publikum som avgjøre hvem som skulle bli skutt, men de gjorde det heller med et paintballgevær for å gjøre det TV-vennlig.

[rediger] Referanser

  1. Sendingen den 12. januar 2006.
  2. Sendingen den 16. november 2011.
  3. Sendingen den 6. september 2011.
  4. Sendingen den 12. mars 2012.
  5. Sendingen den 19. januar 2006.
  6. Sendingen den 13. februar 2012.
  7. Sendingen den 9. februar 2012.
  8. Sendingen den 3. april 2012.
Personlige verktøy
Navnerom

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy