Sebastian Maloney

Fra RR-wiki
Gå til: navigasjon, søk

Sebastian Maloney ble ikke ammet av sin mor, og har derfor ikke fått folkeskikk inn gjennom morsmelken. Sebastian er en svært usympatisk fyr, og har en egen evne til å forarge eller såre personer rundt seg. Sebastian håper at forskere en dag vil finne opp en morsmelkerstatning, pille eller annet medikament som inneholder empati og folkeskikk. Resepsjonistene hevder at det er et enzym eller vitamin (riboflavin, fettstoffer og B12) i morsmelk som er utslagsgivende for folkeskikken[1].

Innhold

[rediger] Flere med samme symptom

[rediger] Robert Claes

Tidlig i Radioresepsjonens historie får vi møte Robert Claes, som jobber som møteromsansvarlig. I likhet med Sebastian har ikke Robert fått folkeskikk gjennom morsmelken, fordi moren hans solgte melken for gode penger. Robert er derfor også blottet for empati og god oppførsel, og har ellers mange fellestrekk med Sebastian[2].

[rediger] Sebastian Billingsnes

Karakteren Sebastian Billingsnes[3] dukker opp sent i mars 2006. I de første innslagene blir ikke Sebastian presentert med etternavn. I sendingen 29. november 2006 blir Sebastian introdusert som Sebastian Billingsnes fra Blommenholm, men dette er trolig den samme Sebastian som vi senere får vite at heter Sebastian Maloney.

[rediger] Om innslagene

Sebastian Maloney, Sebastian Billingsnes og Robert Claes blir spilt av Steinar.

[rediger] Sendinger

[rediger] Referanser

  1. Sendingen den 2. april 2008.
  2. Sendingen den 6. januar 2006.
  3. Sendingen den 29. desember 2006.
Personlige verktøy
Navnerom

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy