Radioresepsjonens små miljødetektiver

Fra RR-wiki
Gå til: navigasjon, søk

Radioresepsjonens små miljødetektiver er en non-profit organisasjon bestående av tre små barn som rydder opp og etterforsker tilgrising og miljøkriminalitet i nærområdet sitt. De er 3-4[1] epler høye og benytter hatt, frakk og lupe. Miljødetektivene samarbeider med Politiet og påtalemyndighetene, og har en oppklaringsprosent på oppunder 100. På grunn av budsjettkutt og nedbemanning i Politiet har de vært nødt til å være Politi og domstol på samme tid. Miljødetektivene bruker grov tortur og drap for å hevne de minste forsøplinger.

[rediger] Om innslagene

Steinar, Tore og Bjarte har hver sin stemme. Ideen til innslagene om Radioresepsjonens små miljødetektiver kom opp under Bra eller dritt tradisjon 28. august 2006 etter at en innsender hadde sendt inn en forsøplingstradisjon. Steinar sa først at de var imot forsøpling, før Tore nevnte at de hadde en ungdomssorganisasjon som het Radioresepsjonens små miljødetektiver som lytterne kunne melde seg inn i. Like etterpå sa Steinar at han følte det var et innslag som kom dagen etter, 29. august ble det første innslaget sendt.

Temasangen til Radioresepsjonens små miljødetektiver er «The Peter Gunn Theme».

[rediger] Sendinger

  • 29. august 2006
  • 26. oktober 2006
  • 12. november 2007

[rediger] Referanser

  1. Tore sier først i sendingen 29. august 2006 at de er 4-5 epler høye, men endrer dette før innslaget til 3-4 epler høye.
Personlige verktøy
Navnerom

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy