Konrad Kroppsnes

Fra RR-wiki
Gå til: navigasjon, søk

Konrad Kroppsnes (52) kommer fra Fisnes, men bor nå på en hemmelig adresse utenfor Ålesund et sted.[1] Konrad kommer ofte med svært kontroversielle uttalelser, og på grunn av dette bærer han et batteridrevet halsbånd som gir ham støt hver gang han sier noe som er for kontroversielt. Grunnen til at han fikk det var at han pratet stygt om romfolket.[1] Halsbåndet har han fått av lensmannen i bygda han bor i og må etterstrammes og byttes batteri på med jevne mellomrom.

Konrad fikk sin største opplevelse da han spilte Flickan fra Havanna på munnspill i sin fars, Hugo Kroppsnes, begravelse. Faren ble skutt på åpen gate i Fisnes etter en kontroversiell uttalelse om stedets sigøynere.

Konrad nærer et intenst hat mot bl.a. jøder, prostituerte, kvinnelige prester, narkomane, og pensjonister.

Innhold

[rediger] Bakgrunn

Halsbåndet er inspirert av filmen South Park: Bigger Longer & Uncut og programleder Mina Hadjian som i hennes program Mina gikk med halsbånd som teknikkeren kunne gi henne støt dersom hun ble for stygg i munnen. Siden han opprinnelig var fra Fisnes, stemmer han mest sannsynlig på FrP. Hans nåværende yrke er prest. Hans familie var like kontroversiell i både ytringer og handlinger. Faren pleide å gi Konrad oralsex før han skulle sove. Konrad er en holocaust-fornekter, og liker å rulle seg sammen i sofaen og suge seg selv.

Innslagene preges ellers av at Bjarte skriker og bråker hver gang halsbåndet slår til, og til tider kan det virke som om han har mikrofonen inne i munnen.

[rediger] Om innslagene

Konrad Kroppsnes spilles av Bjarte.

Musikkunderlag: Edvard Grieg - Lyriske stykker Op.12 Nr.1 Arietta

[rediger] Sendinger

  • 23. september 2007
  • 29. september 2007
  • 04. desember 2007
  • 22. januar 2008
  • 06. februar 2008
  • 10. mars 2008
  • 17. juni 2008
  • 14. oktober 2008

[rediger] Referanser

  1. a b Sendingen den 17. juni 2008.
Personlige verktøy
Navnerom

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy