Hatchpark Bignose

Fra RR-wiki
Gå til: navigasjon, søk

Hatchpark Bignose driver et enkeltmannsforetaket Hatchpark Bignose Consulting som han stiftet i 1985. Hatchpark er opprinnelig fra USA og kom til Norge med båt i 1963. Fra 1963 til 1985 var Hatchpark på interrail.

Innhold

[rediger] Seminar

Hatchpark Bignose Consulting ble hyret inn for å hjelpe Radioresepsjonen med idéeer til høstsesongen 2006. Fra innslaget går det fram at i alle fall Steinar og Bjarte har deltatt på seminar med Hatchpark. Som Hatchpark selv sier, kan han en rekke teknikker og knep for å hjelpe foretak å finne på nye og gode ideer for å overleve i jungelen av alle konkurrentene. En av teknikkene er også en del av visjonen til Hatchpark Bignose Consulting, og innebærer at man skal ha det moro mens man jobber. Hatchpark synes derfor det er viktig at man ler mye. ...veldig mye. Hatchpark har forøvrig en svært energisk og enerverende latter.

Steinar avsluttet seminaret med å gi Hatchpark følgende skussmål: «Du er en forbanna idiot, og vi angrer dypt og bittert på brukt masse penger og energi på å hyre deg.»

Hatchpark selv var 100% fornøyd med jobben.

[rediger] Kontaktinformasjon

Hatchpark Bignose Consuling kan kontaktes på telefon.

Telefon: 913504043291676743

[rediger] Om innslagene

Hatchpark Bignose spilles av Tore Sagen

[rediger] Sendinger

  • 14. august 2006
Personlige verktøy
Navnerom

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy