Buktalerposten

Fra RR-wiki
(Omdirigert fra Buktaling)
Gå til: navigasjon, søk

Buktalerposten kom i høstsesongen 2011 og innebærer at én resepsjonist må foreberede en karakter og et univers rundt karakteren, skal starte med en dialog med dukken selv før det åpnes for prat fra de andre resepsjonistene. De har sagt at de skal faktisk buktale i studioet mens de holder på.[1] Bjarte sier det er overraskende vanskelig å buktale på radio.[2]

Spalten ble avviklet etter den ene sesongen den hadde gått.[3]

[rediger] Jingel

Det er Ole Børud, med låten Rock Steady, som står for det musikalske underlaget i jingelen til Buktalerposten. Teksten i jingelen går slik:

Huaaaaaaayh!
Hva heter dokka di?
Hva er'n laga av?
Han jobber som sorenskriver, sorenskriver
Rappa-pi-pah
Gøy for barn, og voksne med få ressurser
Rappa-pi-pah
[Uforståelig]
Har du hånda oppi ræva på'n?
Rappa-pi-
Hoi!
Buktalerposten


[rediger] Karakterer

Dato Resepsjonist Navn Beskrivelse
16. august 2011 Steinar Benny Gundersen Taxisjåfør i Oslo Taxi.
23. august 2011 Tore Tom Tybring Honningsstrand Er 43 år og kommer fra Kristiansand. Han er en badevakt, men kan ikke svømme. Han driver forskning på hønekreft.
30. august 2011 Bjarte Per Edvin Markusen Flammesluker fra Tjensvoll. Gift med glamourmodellen Anne Helene Olsen.
6. september 2011 Steinar Alehandro Zimmerman Går på BI, men det er kun et skalkeskjul for at han vil jobbe i media. Vil først være med i et realityprogram som deltager for så å jobbe seg oppover i bransjen.
13. september 2011 Bjarte Teddy Bergerud Tryllekunstner som er god med korttriks. Har tryllestav (trepenis). Han har ingen bukvenner, er ganske ensom og drikker ganske mye for seg selv. Får lommepenger av Bjarte.
20. september 2011 Tore Tom Roggen Fenrik i luftforsvaret, stasjonert på Ørland og har ansvar for bakkemannskapene. Er nekrofil, siden dukkesex klassifiseres som det.
27. september 2011 Steinar Dr. Donny Crackow Freelanceprofessor i mikroskopi, liker å se på ikke alt for små ting, og skrive avhandlinger om hva han ser.
4. oktober 2011 Bjarte Oliver Twist Posén Zoo-journalist som skriver om dyr, sitter hjemme og venter på tips. Har telefonnummeret 489 51 388 2 og favorittdyret hans er Linerlen. Tissen glepper ut av buksa, siden Bjarte har sydd kostymet. Møtte Bjarte på Bohemen pub i sentrum. De har dusjet sammen.
11. oktober 2011 Martin Ove Buchardt Antromorfisk harepus som hater ting og spesielt kjeden ICA for de har så mye å velge blant. Ble kjent med Martin ved Ertevann. Har også ligget med kona til Arthur Buchardt og prater også litt som ham.
18. oktober 2011 Tore Abdullah Shiraz Imam og vinimportør. Gift med Ursulla, og har barna Rich Rach og Filli Bombombom.
18. oktober 2011 Bjørn Sevald Barteleus «Jesus» Mikkelausen Jobber i et eventbyrå og kjenner Bjørn fordi han vil ha ham med å spille i Kristiansand. Blir kalt Jesus fordi han kan utføre så mange mirakler. Bjarte gir terningkast 5.
2. november 2011 Steinar Angelika Johanne Navarsete Rosablogger, jobber med å teste produkter og skrive om dem. Hun tester produkter som shampoo og katter, kattene kaster hun etterpå. Håper på å kunne leve av bloggen og kunne gå i onepiece hele dagen. Ikke i familie med ministeren.
9. november 2011 Bjarte Derrick Pils Ble spikket for seks måneder siden, er dukkeprostituert.
15. november 2011 Tore Fabiano Bernerevo[Skrevet riktig?] Er en taskenspiller, sjarletan, svindler – sender ut falske fakturaer. Spiller gitar, møttes Tore på Quartfestivalen, akkurat som Mette-Marit og Håkon. Tore var publikummer når bandet hans, Le Pond, opptrådde. En av deres låter er Je T'aime.
22. november 2011 Steinar Stivert Lavem Parodi på Sivert Høyem, egentlig ingen parodi, men bare en liten, mørkere dukkeversjon av Sivert.
29. november 2011 Bjarte Wenche Bergerud Vasker på NRK og avbryter programmer. Steinar hevder hun ser så veldreid ut og kunne vært modell, men fryktelig irriterende stemme.
6. desember 2011 Tore Skjeden Mathisen Foreldrene hans driver Amfisenterkjeden. Foreldrene heter Dim og Sum.
13. desember 2011 Steinar Tom Turner Etisk hacker.
20. desember 2011 Bjarte Ben Inge «Benny» Tendstrand Er 28 år og har rødt hår og fregner som en følge av en allergi mot bartrær, noe som er dumt siden han selger juletrær. Møtte Bjarte på en jazzkonsert på Klubb 7.
3. januar 2012 Steinar Spaghettini Karbonarasen Italiensk pastaekspert og durumbonde. Kvoteflyktning fra Italia til Sverige i en to-etasjersbuss. Gnocchi er favorittpastatypen.

[rediger] Referanser

  1. Sendingen den 16. august 2011.
  2. Radioresepsjonen-gutta tilbake i komfortsonen
  3. Sendingen den 20. desember 2011.
Personlige verktøy
Navnerom

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy