Anders Hønefot Borringmo

Fra RR-wiki
Gå til: navigasjon, søk

Anders Hønefot Borringmo kommer fra Otta i Gudbrandsdalen. Nanvet Hønefot er pikenavnet til moren, og Borringmo er navnet på familiens gårdsbruk.

Anders jobber som personlig assistent for en 79 år gammel mann, som tilfeldigvis også heter Borringmo til etternavn - Gamle Borringmo.

Innhold

[rediger] harikkefått.no

Unge Borringmo hadde akkurat fått høre om den nye oppfinnelsen, Internet, da han en dag var ute og trillet Gamle Borringmo over europaveien. Gamle Borringmo fortalte at han var gammel jomfru, noe som fikk unge Borringmo til å replisere - «Har du ikke fått dott enno?» Dermed var ideen om harikkefått.no født.

[rediger] Problemer

Det dukket umiddelbart opp en del problemstillinger som satte kjepper i hjulene for Anders. Hva forbant folk med dott? Hvordan ville toppdomenet .no uttales? Var det mulig med æøå i nettadresser?

[rediger] Laffen

Etter å ha vært i hovedstaden i flere år for å jobbe med lanseringen av harikkefått.no, plukket Hønefot Borringmo en dag opp et brukt VG fra bakken og så at Laffen hadde brukt harikkefått.no i en av sine vitser, og han skjønte da at eventyret var over.

[rediger] Domenet

For å eie harikkefått.no i dag, må man ut med 18.000,-

Anders eier harikkefått.com og harikkefått.org, men innser at det ikke blir helt det samme.

[rediger] Om innslagene

Anders Hønefot Borringmo spilles av Steinar Sagen

[rediger] Sendinger

  • 20. juli 2007
Personlige verktøy
Navnerom

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Verktøy